joi, 17 ianuarie 2013

Lansare de carte la Toronto

Cenaclul “Grigore Vieru” din Toronto, Canada, va invita la lansarea virtuala a romanului  Singure în faţa sorţii, autor  Stella Enachii. Cartea poate fi vizualizata/procurata la adresa:http://www.lulu.com/shop/stella-enachii/singure-în-faţa-sorţii/paperback/product-20603213.html. Volumul este o izbinda a prozei romanesti moderne. Soarta eroinei e soarta noastra, a tuturor, poate doar ca in context diferit. 

Cu apreciere, 
Maria Tonu 
Moderator, Cenaclul “Grigore Vieru” din Toronto, Canada,

http://www.moldovaontario.com/

24 de comentarii:

  1. Da de o "izbanda" a sindicatului dogarian, in afara de gargara, cand o sa auzim ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apevistii crapa zilnic, prin toata tara, cu "visul" neimplinit, iar voua va arde de versuri !

      Ștergere
  2. Mie mi se pare ca numai javra aciuata pe aici crapa. De oftica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca asa a spus Dogaru, ca deja vreo 300 dintre-ai nostri au plecat la cele vesnice si n-au mai apucat s-o vada reintregita !
      Eu nu crap, n-avea grija ! Ai vazut tu drac mort ?
      Nap !

      Totusi, reiterez: pe cand si-o izbanda a sindicatului ? Ca vad ca se pune de-o razmerita, bala Craiova, ba la Slatina, iar de Filiala TUDOR nici nu mai amintesc !

      Ștergere
  3. Si uite asa, am devenit brusc patetici ! Ne tinem de cenacluri si proza moderna !
    De la lupta in strada, cu fanfara-n frunte si amenintari cu ruperea carnetelor de partid, am trecut la corespondenta cu guvernantii, prin biletele !
    In loc sa luam si noi ceva exemplu de la ceferisti, care doar ce-au tras o basina si-au paralizat o juma de tara, ne tinem de reclame la unsoare pentru hemoroizi !
    Convenabil, apevistilor, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumim doamna Maria Tonu pentru dragostea fata de tara si fata de limba romana.
    Multa sanatate si felicitari autoarei!
    Col. (r) Stanciu Marian

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Stimata doamna Maria Tonu, va rog nu luati in seama toate postarile. Oamenii sunt disperati, necajiti si, stiti cum e - omul la necaz... De fapt ei au treaba cu altcineva si s-au ratacit pe-aici... Imi cer scuze in numele lor.
    2. Faptul ca la Toronto se lanseaza o carte romaneasca nu poate decat sa ma bucure.
    Felicitari autoarei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu acest articol, ce mai aveti? Dovada a ce va rog in continuare.
    Rugaminte catre administratorul site-ului
    Cred ca sunteti convins ca acest site este monitorizat. Daca cei ce o fac si intocmesc rapoartele catre "stapani" ne vad ce opinii diferite avem despre propria casta (breasla) si cata putere avem de a ne injura intre noi, de a ne defaima in public conducatorii si de a ne arata cultura si caapcitatile de care dispunem, SA NU NE ASTEPTAM SA FIM TRATATI DECAT CA NISTE NIMENI!
    Va rog sa nu mai dati posibilitatea de a se face comentarii la niciun articol. Acest lucru nu este o ingradire a libertatii de exprimare. Cine are ceva de spus, sa o faca prin e-mail, prin posta, telefon direct la autorii articolelor sau la membrii Comitetului Director.
    VA ROG SA INTELEGETI CA NE FACEM DE RAS!
    VA ROG SA INTELEGETI CA NE FACEM MARI DESERVICII!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja am ajuns de rasul lumii ! A intregii lumi ! Mai mult decat atat, ce ne mai putem face de rasu-plansu !
      Ca sa parafrazez un mare ganditor al timpurilor noastre, care "si-a defaimat conducatorii" in mod public, suntem, la modul general, un fel de Mos Teaca !
      Nu noi ne facem de ras, ci cei pe care i-ati votat !
      Nu te plange ca o baba si nu incita la cenzura, pentru ca intri pe penal !
      Cine moasta-n cur te crezi de ai ajuns si tu sa dai indicatii pretioase cum sa se exprime lumea ?

      Ștergere
    2. Administratore, cheama doctorul!...

      Ștergere
    3. Va informez ca Secretariatul General al SCMD monitorizeaza si modereaza (uneori) comentariile de pe blogurile CNSC si de pe cele ale revistei Manifest SCMD.

      Comentariile la articolele postate pe blogurile filialelor pot fi deschise sau inchise, in functie de dispozitiile date de catre presedintii filialelor repective. Cu alte cuvinte, fiecare filiala a SCMD are politica sa proprie in ceea ce priveste comentariile la articolele postate.

      Personal cred ca SCMD nu trebuie sa se teama de comentariile neavenite sau necivilizate ale unor rataciti pe aceste bloguri pentru ca, asa cum graul se deosebeste de neghina, tot asa si un cititor cu ceva minte deosebeste comentariul pertinent de comentariul unui ageamiu sau al unui rauvoitor.

      Multa sanatate si cele bune!

      Ștergere
    4. Domnule Rinciog, nu de monitorizarea facuta de ai nostri imi este frica, noi ne stim si cu bune si cu rele. Imi este frica de cei de care depindem ca vor constata ca suntem dezbinati, ca ne propunem actiuni nedemocratice, ca nu constientizam ca suntem in mileniul al III-lea.
      Noi nu suntem o forta bruta si oarba ci suntem o forta democratica si civilizata care actioneaza in limite legale!

      Ștergere
  7. Fostii militari adevarati ar trebui sa puna mana pe arme de foc si sa pedepsesca hotii lor de pensii, sa aiba actiuni adevarate de lichidare a mafiotilor din guverne si partide , asa cum au facut interlopii din Piatra Neamt. Aia te invata cum sa-ti obtii drepturile in Romania actuala , nu vorbe pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  8. ASA ESTE FOARTE BINE,NE OCUPAM DE ALTELE SI DE ALTII,BA NISTE FILIALE PRIN MOLDOVA SOVIETICA,BA NISTE ALIFII,BA NISTE APARITII IN NUME PROPRIU PE LA TV.BA AM MAI FORMAT CHIPURILE FORTA A TREIA,BA A DOUA ARMATA,DE PARCA ASTA AR FI SCOPUL S.C.M.D,DIN CARE NU AM SA MAI FAC PARTE,INCOLO NUMAI DE BINE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te invartindu-te, daca esti in SCMD si gandesti astfel! Chiar este mai bine sa scapam de astfel de "camarazi" care, in fapt, sunt oameni ai Puterii nenorocite care a falimentat Romania.
      Oricum esti departe de notiuni cum ar fi cultura, patriotism, etc.
      Du-te! SCMD nu pierde nimic!
      Col. Stefanescu Bogdan

      Ștergere
  9. Salutari si urari de sanatate tuturor romanilor din Canada!
    Aurel Voina

    RăspundețiȘtergere
  10. STEFANESCULE SUNT F.FERICIT CA TI-AI DAT ARAMA PE FATA,CA TINE GINDESC NEOCOMUNISTII,STAI IN SCMD CIT VREI ,CA DOAR GENERALILOR CONTRAINFORMATORILOR SI CELOR DIN COD FILIALELOR SCMD LE-AU CRESCUT PENSIILE LA RESTUL CEVA M..... ADIO

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce oare in SCMD,sunt lideri tot fosti ofiteri cu grad de colonel, general, care nu au taria de a schimba formula umilintoare, catre guvernanti:"am onoarea sa va salut!", cu comanda "asupra tradatorilor, vijelie foc!?"

    RăspundețiȘtergere
  12. Tovarase Dumitru Rinciog 19 ianuarie 2013, 14:33 !

    M-am cacat deja pe mine, intrucat si pentru ca "Secretariatul General al SCMD monitorizeaza si modereaza (uneori) comentariile de pe blogurile CNSC si de pe cele ale revistei Manifest SCMD" !

    Pai, cu ce dracu sa va mai ocupati si voi ! Cu monitorizarea idioteniilor de pe blogurile astea ca, in rest, dumnezeu cu mila !

    Ce monitorizari am sa-ti dau in bot, de n-ai sa le poti decodifica !
    Puneti dracului mana la treaba si faceti ceva, ca nu degeaba VA PLATIM !

    Ai ajuns si tu marele exponent al securitatii lu' Dogaru !

    Vezi ca-ti urla lumea, pe toate paginile, sa explice cineva din "liderii" astia ce-i cu Comunicatul ala intern, dat pe sesti !

    Lasa monitorizarile, gen Directia a 5-a si apucati-va de treaba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ps: Dumitru Rinciog 19 ianuarie 2013, 14:33 !
      Daca mai cenzurezi aiurea comentariile de substanta, la solicitarea unor neo-cripto comunisti cu apucaturi proletare, nu-ti meriti calitatea, si asa precara ! Dupa cum se vorbeste la "masa verde" !

      Ștergere
  13. Bai stropsitule, te-a suparat sindicatu'? Ia vino tu cu ma-ta si doua poze la mine, sa-ti maresc pensia. Ti-as fi marit-o deja, daca ti-as fi stiut CNP-ul. Dar lasa, ca o rezolv fara, numai nu mai iesi pe strada, ca faci cainii sa latre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa barbate ! Macar m-ai facut sa si mai zambesc o tzara !
      Ca, in rest, numai ghiortaneli !

      Ștergere
  14. Nu inteleg de ce, domnilor din conducere, ne tot abateti atentia de la problemele reale cu fel de fel de nimicuri !
    Nu mai stim nimic, nici de "strategia" sindicatului, nici macar daca mai functioneaza sau nu, prin unele locuri!
    Aflam insa de pe la "colturi" si radio-sant ca Dogaru da "Comunicate" pe sestache, iar nimeni nu scoate o vorba ca sa confirme sau nu !

    Mai nou, aflam acuma ca Dumitru Ranciog ne "monitorizeaza" ! Domnule, daca tot nu ai ce face si te-ai apucat de monitorizari, atunci baremi spune-le celor care se fac ca diriguiesc sindicatul asta, cate "aprecieri" si injuraturi, de-a bunelea si justificate, incaseaza de la majoritatea celor care, din lipsa de altceva, isi dau cu parerea pe blogurile de aici !

    Chiar ca nu mai inteleg de ce am platit cotizatie !

    Mi s-a parut o gluma cand cineva il compara pe Dogaru cu nustiu ce dictator celebru !
    Acuma dupa ce citesc ca, mai nou, se dau comunicate pe ascuns, iar altul din CD se ocupa cu "monitorizarile", mai ca-mi vine sa cred ca voi aveti alte preocupari, ce exced statutului !
    Personal, le dau dreptate tuturor celor de pe-aici, care-s infuriati, mai mult sau mai putin !
    Din pacate aceeasi stare de spirit exista si in lumea reala, nu numai in virtual !

    RăspundețiȘtergere
  15. straniu... ce ar avea toate comentariile acestea cu acest roman.... :))) ati gasit unde sa va fuiduiti....

    RăspundețiȘtergere