miercuri, 18 septembrie 2013

CAS pe chirii?

Un guvern, incapabil sa-si administreze corect si eficient problemele economico-sociale, inventeaza si introduce tot felul de taxe pentru a-si acoperi incompetenta. Aceasta este caracteristica guvernelor de tendinta socialista.
 
Daca este adevarata stirea ca actualul guvern Ponta a decis sa introduca Contributia de Asigurari de Sanatate pentru venituri din chirii (!?), atunci eticheta de "incompetenta" poate fi aplicata fara retinere acestei guvernari.
 
Prin extensie, s-ar putea pune intrebarea: "Pe cand, se va introduce C.A.S pentru dobanzile bancare, sau oricare alte forme de venit?"
 
Chiar daca este folosita justificarea "negocierilor cu FMI", o asemenea masura ar fi mai mult decat rusinoasa, domnule Prim Ministru.
 
 
          Mircea Popescu
          California
          (http://mipopescu.wordpress.com)
18 Septembrie 2013

4 comentarii:

  1. Chestia cu impunerea unor masuri datorate negocierilor cu FMI este praf in ochii nostri practicata de toate guvernele, inclusiv ultimul.NU se vrea sau nu se poate impune legea marilor evazionisti si atunci cine/ce guverneaza ??!!

    RăspundețiȘtergere
  2. <> INTREBARE: SUMA DIN CHIRIE ESTE VENIT?

    RăspundețiȘtergere
  3. <> intrebare : suma pe CHIERII/E este VENIT??

    RăspundețiȘtergere
  4. Marea majoritate a închirierilor se fac fără contracte înregistrate, deci la negru. Daca se pune CAS pe asemenea contracte nu vor mai fi înregistrate nici măcar cele care acum sunt, vor trece si mai multe ...la negru!

    RăspundețiȘtergere