luni, 29 iulie 2019

Conferința Anuală CMR-2019

ANUNȚ

Conferința Anuală CMR-2019 va avea loc în zilele de 7-8 Septembrie 2019, la București, la Palatul Parlamentului, în organizarea CMR-România.
Din considerente de protocol și Securitate, atât membrii CMR cât și persoanele care doresc să participle, sunt rugate să se înscrie din timp pe lista participanților care este cerută de Serviciul de Securitate al Parlamentului. De asemeni, este util ca fiecare participant să opteze pentru una dintre sesiunile de lucru ale Conferinței.

În linii mari, temele propuse pentru dezbatere în sesiuni de lucru, se axează pe următoarele direcții:
1.      Sesiunea Educație, Cultură, Reabilitare Patrimoniu
2.      Sesiunea Economică, Investiții și Forță de Muncă
3.      Sesiunea Antidiscriminare Națională
4.      Sesiunea Unire
Pentru o dezbatere eficientă vom încerca să invităm persoane din administrația de stat, parlamentari, lideri politici din România și Basarabia, lideri ai altor organizații, pentru ca împreună cu specialiștii și ceilalți membri CMR participanți, grupurile de lucru să găsească și să propună soluții optime la temele propuse.
În paralel vor avea loc discuții legate de restructurarea CMR pentru a putea corespunde actualei situații interne, dar și a situației generale a societății românești.
Amintim că o prioritate absolută rămâne dezvoltarea rețelei CMR prin creșterea numărului de filiale și de membri.
Având în vedere că unele filiale se pot confrunta cu probleme specifice, inclusiv organizatorice, liderii sau reprezentanții filialelor sunt rugați să prezinte portofoliul de probleme și soluții preconizate pentru dezbatere, analiză și includere în Rezoluția finală.
Același lucru se dorește și pentru Departamentele organizației.

În luna August, vor avea loc consultări preliminare cu filialele CMR pentru definitivarea temelor și programului Conferinței.


Comitetul CMR de organizare
     Nicușor Moise, Director Executiv CMR-România
     Maria Petrescu, Director CMR-București
     Niculina Merceanu – Șef Birou Comunicare și Presă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu