joi, 17 ianuarie 2019

Comunicat al Consiliului Mondial Român

Astăzi, 12 Ianuarie 2019, a avut loc lansarea oficială a candidaturii independente pentru Parlamentul European a lui George Simion, lider al Acțiunii 2012 și Director Executiv al CMR-Europa.
Campania se va desfășura sub deviza ”România Mare în Europa” și eventualul succes va duce la prezența Mișcării Unioniste pentru prima dată în Parlamentul Europei.
Așa cum a declarat în adunarea publică de lansare, George Simion va fi primul europarlamentar român care va pleda la Bruxelles cauza reîntregirii României și îi va reprezenta pe unioniștii din toată lumea, dar și pe românii din teritoriile din jurul României și din Balcani precum și pe românii din Mureș, Covasna, Sovata, discriminați și lipsiți de susținerea europarlamentarilor români.
În timp ce europarlamentarii români nu au nicio reacție, la Bruxelles există o singură voce pentru aceste zone, aceea a UDMR-ului care pledează pentru autonomie pe criteriul majorității etnice maghiare.
Consiliul Mondial Român, alături de toată suflarea românească, are datoria, ca în conformitate cu principiile și obiectivele sale să asigure sprijinul pentru George Simion, iar filialele noastre din întreaga lume să înceapă colectarea de semnături necesare de la membrii organizației, de la susținători sau alți români din comunități pentru susținerea candidaturii sale.
Trebuie să înțelegem că prezența unui reprezentant marcant al mișcării unioniste în Parlamentul Europei va constitui un moment de importanță națională.
Președinte CMR
Mircea Popescu

12 Ianuarie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu