luni, 12 noiembrie 2018

Progresism

America, dar și Europa se află în fața unui atac la baionetă al progresistilor de toate nuanțele de la stânga la dreapta în încercarea de a impune noi precepte morale și sociale pe care să le realizeze prin instrumente politice.
În primul rând, se dorește modificarea mentalităților în încercarea de a instaura global o unică ideologie, la fel cum au făcut comuniștii timp de jumătate de secol în țările și spațiul în care și-au instalat puterea.

Lupta se duce astăzi împotriva naționalismului, a statelor naționale (vezi Macron și Merkel în Europa), împotriva conservatorismului (adică a tradițiilor și moralei) și împotriva ”populismului” cum sunt numite peiorativ acțiunile de împotrivire față de aceste inginerii de alterare forțată a moralei populației.
De fapt, cercurile academice cu capul în nori și fără tangență cu viața de zi cu zi care alimentează curentul progresist, reprezintă adevăratul populism și asigură carnea de tun pentru luptele politice împotriva fundamentului societății tradiționale și naționale.

Continuarea la: https://mipopescu.wordpress.com/2-reflectii/progresism/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu